Vegueria del Penedès

FLASH

Fecsa inverteix 759.000 euros per telecomanar línies elèctriques al Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Llobregat


VD

25-04-2006 20:19

El telecomanament permet reduir el temps de reposició del subministrament en cas d’incidències

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El telecomanat consisteix a instal•lar a les línies elèctriques els mòduls electrònics necessaris i un sistema de comunicacions per a poder accionar els interruptors dels centres de transformació a distància, mitjançant un mòdem. Aquest sistema permet una millor eficiència en l’operativa de maniobres, ja que evita la necessitat de desplaçar equips sobre el terreny en cas d’incidències per a dur a terme les corresponents maniobres manuals. Així, s’estalvia temps en la localització d’avaries, amb la consegüent reducció del temps d’interrupció del subministrament als clients.

L’actuació beneficiarà clients d’Olèrdola i Olesa de Bonesvalls, a l’Alt Penedès, i Begues, Castelldefels, Cornellà, El Prat, Esparreguera, Gavà, Olesa de Montserrat, Sant Boi i Sant Feliu, al Baix Llobregat, i a Vilanova i la Geltrú, al Garraf.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.