Vegueria del Penedès

FLASH

S'inaugura l'exposició antològica de Rafael Sala Marco a Vilanova i la Geltrú


VD

23-05-2006 22:56

Tòrtola València, de Rafael Sala

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta mostra vol reivindicar la figura de Rafael Sala Marco (Vilanova i la Geltrú, 1891-California 1927) i continua amb la línia que el Museu Víctor Balaguer va iniciar per recuperar autors locals i així divulgar-ne la seva obra. A través d'una antològica de l'artista repassa l'etapa que Sala Marco va viure a Vilanova i la Geltrú i també la que va viure a Amèrica a on va morir.

“Rafael Sala, 1891-1927. L'aventura per l'art modern” està formada per una cinquantena de peces procedents dels museus de Vilanova i la Geltú i Sabadell i diverses col•leccions privades de Catalunya i Mèxic. També s'hi poden trobar documents i fotografies que acompanyen l'obra pictòrica. La recerca del material l'han fet dos comissaris: Francesc Xavier Puig Rovira i Pilar Parcerisas.

L'exposició estarà a Vilanova i la Geltrú del 24 de maig al 27 d'agost i després s'instal•larà al Museu d'Art de Sabadell del 30 d'agost al 19 de novembre i del 14 de desembre al 28 de gener del 2007 al Museu Comarcal de Manresa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.