FLASH
15-06-2006 21:48
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Murgadas proposa en el seu nou llibre fer el salt: passar de cuiners a planificadors. L'escriptor vilanoví demana als lectors que siguin capaços de fer el salt que suposa pensar no per a una setmana, com deia la contracoberta del primer llibre de la sèrie, sinó per a un any.
Lestiu que afronta aquest llibre és lestació rica i diversa per excel·lència. El moment de preparar conserves i congelats per a la resta de lany. Per Murgades, ha arribat lhora de fer conservats i conserves, que no necessàriament han de passar pel pot i estar mesos a la nevera o al congelador. Tant o més important que conservar és fer-ho en les millors condicions.
Francesc Murgadas neix a Vilanova i la Geltrú, però actualment resideix a les Cabanyes (Alt Penedès). Llicenciat en Ciències Biològiques, ha passat de la seva càtedra de Ciències Naturals al món de la gastronomia i la cuina; nimparteix classes tant als cicles formatius de lIES Joan Ramon Benaprès de Sitges com a la Universitat Ramon Llull, en un postgrau dAlta Cuina.
Murgadas combina aquestes activitats amb col·laboracions a diversos mitjans de comunicació. Després duna etapa inicial a Ràdio 4 i una estada de cinc anys a Catalunya Ràdio com a col·laborador del programa La solució, ha recalat des de fa tres temporades a COM Ràdio, on intervé en el programa La Divina Comèdia. Col·labora en la revista Descobrir Cuina, i durant anys ho fa al diari Avui. Fruit dun cicle daquestes col·laboracions, mantingut durant un parell danys, neix aquest llibre, que no és el primer de lautor en aquest camp. Dentre els títols publicats, destaca la trilogia Els productes a taula, Joc de fogons i Els estris a la cuina.
PUBLICITAT
PUBLICITAT