Vegueria del Penedès

FLASH

El Garraf rep campanyes d'inspecció a establiments de la Diputació


VD

26-06-2006 23:13

Una cinquantena d'ajuntaments han participat en aquest programa durant el 2005

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquestes vigilàncies formen part del programa d'inspecció municipal de consum que el Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona ofereix als 200 ajuntaments de la província que estan adherits al conveni Xarxa Local i Consum. L'objectiu principal és col•laborar amb els ajuntaments per informar i assessorar als agents econòmics del mercat i defensar així els drets dels consumidors i usuaris. Amb aquesta iniciativa es vol comprovar i controlar que els productes i serveis que s'ofereixen als ciutadans s'adeqüin a la normativa vigent.

Les inspeccions poden ser de dos tipus; una per denúncia pública o particular que assumeix el propi ajuntament i una altra per programació anual que els ajuntaments fan amb col•laboració amb la Diputació de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.