Vegueria del Penedès

Homenatge a Rusiñol a la galeria Àgora 3 de Sitges


VD

26-06-2006 23:44

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els pintors que han volgut recordar amb les seves pintures, tot recreant natura, al Senyor del Cau Ferrat son: Teresa Llacer; J. Colomer; Budesca; Carmen Musset; Núria Bartés; Nory Steiger; Royo; Brull-Pruna; Ramon Vilanova; Gina Pórtera; Mercè Colina; Isabel Pruna; M.D. Rubió; Waltraud Maczassek i Vives Fierro.
En l’obertura de la mostra, a les vuit del vespre, Montserrat Lago farà lectura dramatitzada de dos monòlegs de Santiago Rusiñol, “La Carta i “La minyona suïcida”, en els quals es posa de manifest la vessant tendrament irònica, amb elements satírics representades per dues dones, innocents a la fi, la una que ha rebut carta del seu enamorat, dona jove i crèdula, l’altre dona menys innocent, però també disposada a creure a tot possible enamorat, representant dues veus femenines diferenciades en l’estil, però unides, pel l’enamorament sincer dels seus respectius cavallers.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.