Vegueria del Penedès

FLASH

Accident mortal a la carretera de Cubelles a Vilanova


VD

26-06-2006 23:51

Dues persones moren i quatre més resultes ferides greus en un xoc entre dos vehicles

La policia i els bombers retirant els vehicles accidentats. fdg/rita lamsdorff

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Segons les primers informacions, el conductor i únic ocupant d'una furgoneta ha mort a l'acte en un xoc frontal amb un altre vehicle en el qual viatjaven sis persones. El copilot d'aquest segon vehicle també ha mort com a causa de la violència del xoc, que ha ferit de gravetat als altres quatre ocupants.

Entre els passatgers del vehicle hi ha dos nens menors de tres anys, un dels quals es troba en estat crític. Altre quatre persones, totes elles d'origen magrebí, han patit ferides de gravetat.

De moment, es desconeixen les causes de l'accident que ha tingut lloc poc després de les deu de la nit, encara que s'apunta la possibilitat d'un avançament imprudent com a conseqüència més probable. Mossos d'Esquadra, bombers i policies locals s'han mobilitzar aquesta nit per assistir l'accident, que ha obligat a mantenir tallada la carretera durant vàries hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.