Vegueria del Penedès

MOTOR

Millor resulat vilanoví en categoria Superbikes a les 24 hores de Montmeló pel Team Block Motor


VD

16-07-2006 20:44

Dos equips de la comarca han participat a les 24 hores de Motociclisme de Montmeló

Joan Mestres, un dels tres pilots al circuit de Montmeló. fdg/miquel vall

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Team Block Motor, format per pilots de la comarca del Garraf, aquest any estrenava moto d’una cilindrada superior a la dels anys anterior i ha competit a la categoría de Superbikes, al costat dels ja famosos equips del Suzuki Català i Folch Endurance.

Als entrenaments classificatoris, van obtenir la posició vint-i-quatre de la graella de sortida. Durant les 24 hores, els tres pilots que corrien s’anaven tornant cada hora per sortir a la pista.

Al final de cursa han quedat classificats en la posició 22 de la general i en la vuitena posició de la categoría de superbikes. Quan s’acostava la matinada de diumenge el cansanci ja s’anava acumulant a tots els integrants de l’equip, i a les 11 del mati de diumenge un problema amb la palanca de l'embrague els va donar un ensurt, tot i que entre els mecànics i els pilots han pogut solucionar-ho rapidament i sense perdre posicions a la classificació.

Al final tot l’equip Block Motor ha esta content per haver aconseguit l’objectiu del qual s’havien plantejat, que era acabar la carrera en la seva primera participació en la categoría de superbikes i en especial els tres pilots.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.