Vegueria del Penedès

FLASH

El festival de Sitges donarà els premis Màquina del Temps a Alejandro Amenábar, Kiyoshi Kurosawa, Alejandro Jodorowsky i Howard Berger


VD

27-09-2006 22:08

Alejandro Amenábar rebrà el premi el dia 12 d’octubre per la seva contribució a la difusió del cinema de gènere espanyol

El cineasta Alejandro Amenábar després de recollir el seu Òscar.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Howard Berger (Oscar 2006 al Millor Maquillatge per Las Crónicas de Narnia) rebrà la Màquina del Temps el dia 8 d’octubre (1:00h.), abans de la projecció dels episodis de Masters of Horror Cigarette Burns i Homecoming dels quals és responsable, juntament amb Grec Nicotero (ambdós de KNB EFX Group) dels efectes especials de maquillatge.

Alejandro Amenábar rebrà el premi el dia 12 d’octubre (23:00h.) per la seva contribució a la difusió del cinema de gènere espanyol (Los otros, Abre los ojos, Tesis).

Alejandro Jodorowsky cel·lebrarà una sessió de Cabaret Místico el dia 12 (12:00h.), on rebrà el premi a la seva trajectòria.

El director japonés Kiyoshi Kurosawa serà protagonista d’una retrospectiva a Orient Express, que inclou l’estrena de Retribution (foto), el divendres 13 d’octubre. La Màquina del Temps se li entregarà aquest mateix dia a les 21:15h.

Per altra banda, Sitges 06 otorgarà la Maria Honorífica a la Distribució de Cinema Fantàstic a Lluis de Val López, President de Manga Films. L’entrega tindrà lloc el dia 6 d’octubre a les 18:00h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.