FLASH
05-10-2006 23:35
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Xavier Mestres, xef del Restaurant L'Avi Pau de Cunit, i alhora president de l'Institut Català de la Cuina, va estrenar un nou curs de cuina per a directius i executius (directives i executives, també).
Mestres va parlar del peix fresc, de com tractar-lo i de com treure-li el major profit a partir de diferents tècniques i maneres, com ara els carpaccio, els tartare o els ceviche. Era la primera sessió d'un cicle intensiu de cinc dimarts; això sí, sempre amb els mòbils apagats.
Aquest mateix dia, a la segona part i amb la direcció del xef Jordi Piñol, director de l'Escola de Cuina de l'IES Benaprès de Sitges, els alumnes -ja amb els seus davantals i els estris pertinents- van tocar foc i drap per elaborar diferents menges que composaven un complet menú: mini-canelons de verduretes, sopa de carbassa, fideuada i mousse de llimona; un repertori de privilegis que, en acabar la classe, alumnes i professors van poder tastar tot compartint taula i tertúlia.
El curs de cuina per a empresaris és una producció exclusiva de l'ADEG, l'organització empresarial del Penedès i el Garraf. El conjunt de la programació està coordinat pel xef i periodista Josep Maria Matas, del Grup Matas Arnalot de Sitges.
PUBLICITAT
PUBLICITAT