Vegueria del Penedès

FLASH

La sequera porta la processionària al Garraf


VD

22-10-2006 19:20

El ministeri de Medi Ambient fumigarà la comarca per evitar les defoliacions

Aspecte d'un niu d'eruga procesionària.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Segons ha explicat el ministeri de Medi Ambient i Vivenda, es tractaran a Catalunya un total de 20.000 hectàrees de pi a les comarques del Pallars Jussà, Noguera, Solsonàs, Berguedà, Bages, Osona, Garraf, Alt Penedàs, Anoia, Tarragonès, Baix Penedès, Alt Urgell, Alt Camp, Baix Camp i Ribera d'Ebre. En comparació am el 2005, es tractaran 8.000 hectàrees més.

Segons el comunicat del govern espanyol, la plaga aquesta any ha estat més elevada segurament a causa del naixement més nombrós de papallones com a conseqüència de la sequera. Les fumigacions es faran aèrees entre els mesos d'octubre i desembre, que es quan neixen les erugues, amb l'objectiu d'evitar les defoliacions i els problemes d'urticària que causa la plaga.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.