Vegueria del Penedès

FLASH

Vilanova disposarà de dues piscines a l'aire lliure aquest estiu


Solblau

22-01-2007 22:31

Les obres de la segona fase del complex esportiu municipal ja han començat i tenen un cost d'1.067.200 €

Dilluns s'ha presentat el projecte del nou equipament esportiu.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La nova zona de piscines exteriors comptarà amb una pisicina de 20mX10M i una de 5mX5m, destinada al públic infantil. Així mateix l'espai també disposarà d'una zona de solàrium amb hamaques, dutxes de platja, àrees enjardinades i dues pistes de pàdel.

En total la nova superfície exterior ocuparà gairebé cinc mil metres quadrats, ja que l'actuació també contempla l'arranjament de l'àrea de circulació i aparcament de vehicles.

Aquest matí l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena i la regidora d'Esports i Joventut, Iolanda Sánchez, han assistit a la presentació d'aquesta nou espai, annex a l'actual edifici del Parc del Garraf.

Segons Iolanda Sánchez, el complex esportiu és un equipament consolidat, amb més cinc mil usuaris. Amb aquesta intervenció la ciutat recuperarà un servei públic, com són les piscines exteriors que permetran a la ciutadania gaudir de noves possibilitats de lleure i esport al Parc Esportiu.

Per la seva banda, l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha afirmat que l'Ajuntament ha apostat i seguirà apostant per la inversió en equipaments esportius. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat els nous equipaments construïts en els darrers anys com el complex esportiu municipal, els camps de futbol o les inversions més actuals per cobrir les pistes de la Collada i el nou pavelló a l'escola l'Arjau, sense deixar de banda el futur pavelló que s'ha de construir a la mateixa zona esportiva del complex.

Joan Ignasi Elena ha afirmat que l'esport és salut, i a més, ha dit l'alcalde de VNG, invertir en esport vol dir invertir en valors com el treball en equip. Uns valors, que l'Ajuntament com a institució pública vol potenciar per tal d'aconseguir una societat millor.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.