CANYELLES
01-03-2007 18:27
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Lobjectiu de la visita era doble: el densenyar-los a elaborar un plat de xató, i especialmet fer la salsa, i per altra banda, fer conscient de la necessitat de menjar variat, fent el tast de noves maneres de cuinar les verdures de lhorta del Garraf, com són la lescarola perruqueta, els espigalls i làpit.
Així, mentre un grup feia la degustació de les verdures al menjador del restaurant, que a molts nens/es els va sorprendre gratament el gust que poden tenir aquest aliments segons com es cuinin; laltre grup era a la cuina aprenent a fer la salsa del xató amb els ingredients que des del restaurant els havien preparat.
Laprendre a fer xató va ser el pas per introduir el Concurs Infantil de Mestres Xatonaires que, per primera vegada, se celebrarà a Canyelles en el marc de la Xatonada Popular del proper diumenge 11 de març pel matí al parc del Casal de Canyelles. Esperem que aquests petits mestres sanimin a demostrar la seva traça en lelaboració de la salsa del xató.
Lexperiència va ser molt positiva per a tothom, tan pel restaurant com pels nens que van poder gaudir duna experiència professional in situ. Qui sap, potser daquí pot sorgir linterès de més dun per aquesta professió.
Aquesta activitat va ser organitzada entre el CEIP Sant Nicolau i el restaurant la Pedrera, que com a representant dARCAT Canyelles (lAssociació de restaurants, comerços i activitats turístiques de Canyelles), i comptant amb la collaboració de lAjuntament.
PUBLICITAT
PUBLICITAT