Vegueria del Penedès

SITGES

Jornada de sensibilització a Sitges sobre el consum del Peix Sense Preu


VD

19-05-2007 20:50

El Peix Sense Preu és un tipus de peix amb alt valor culinari. fdg/ carles castro

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Campanya Slow Food primavera-estiu 2007 arrenca a finals d'aquest mes amb la Jornada de Sensibilització sobre el Consum del Peix Sense Preu. Es tracta d'un acte que anirà a càrrec de el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, l’Aula Gastronòmica de l’Empordà i l’IES Joan Ramon Benaprés de Sitges.

El Peix Sense Preu és un tipus de peix amb alt valor culinari, mancat de valor comercial i descartat habitualment tant pel sistema de comercialització com pels mateixos consumidors.

Així, la jornada de sensibilització tindrà lloc el proper dimecres 30 de maig, a l’IES Joan Ramon Benaprés de Sitges i començarà a les 10:30 hores amb una conferència que porta per títol "Les possibilitats gastronòmiques del Peix Sense Preu". A les 11:30 hores hi haurà una mostra de cuina i degustació. Les inscripcions per assistir a la jornada són gratuïtes i es formalitzaran fins el 25 de maig al telèfon 93 894 37 12

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.