Vegueria del Penedès

BITLLES

El Sitges Bowling Club es proclama campió de Catalunya


VD

30-05-2007 21:38

L’equip sitgetà completa una temporada plena d’èxits, on ha assolit l’ascens a la Divisió d’Honor espanyola i un dels seus integrants ha quedat campió individual de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’equip de bitlles de Sitges es va classificar per a la lligueta pel títol de la màxima categoria catalana, després d’haver jugat tres concentracions en les quals va finalitzar en tercera posició d’un dels dos grups que conformen la Primera Divisió Maculina. Els sis equips classificats per a la final de la lliga (tres de cada grup) es van enfrontar a les instal·lacions del New Park de Mataró i, contra tot pronòstic, els jugadors sitgetans van aconseguir una puntuació de 37 punts que els va suposar la primera posició (davant del Sweetrade, amb 36 punts) i el títol de la Divisió.

A més, els dos primers equips (Sitges i Sweetrade) també tenen la possibilitat de lluitar per l’ascens a la Segona Divisió Nacional Espanyola. Si l’equip sitgetà guanyés el proper 30 de juny a la lligueta d’ascens que se celebrarà a Alcorcón (Madrid), el Sitges Bowling Club podria, per primer cop a la seva història, tenir dos equips en categories nacionals, fet que podria reforça una política de pedrera més eficaç a la vila de Sitges.

Es dóna la circumstància que el Sitges Bowling Club és l’equip d’una localitat més petita amb presència a la lliga de Divisió d’Honor, ja que la resta de combinats provenen de ciutats tan importants com Madrid, Barcelona, Vigo, València, Alacant o Elx. Si finalment el Sitges també assolís l’ascens per al seu segon equip, seria un fet realment insòlit en el món de les bitlles a Espanya. Aquest fet, tot i ser un gran impuls per a aquest esport a la vila i per als jugadors, també representa unes despeses que l’equip de Sitges només podria assolir amb un major recolzament per part de les institucions de la vila i també, per part de patrocinadors privats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.