Anna Palou aconsegueix el bronze a la Lliga de Divisió d’honor
VD
11-06-2007 17:27
Anna Palou amb la copa
Aquest cop les condicions climatològiques no eren massa favorables a la pràctica del salt de perxa. El vent, a banda duna calor molt intensa, van fer que cap de les atletes ni tan sols sacostés als seus millors registres. La vilanovina es va haver de conformar amb els tres metres amb seixanta i va acabar la prova amb tres temptatives infructuoses per damunt dels tres amb vuitanta. Això es va traduir en la quarta posició a la prova, i cinc punts pel còmput global del seu equip. La millor marca va ser per la a internacional alemanya Anstasija Rijikh, que va superar els quatre metres deu. La marca personal daquesta saltadora és de quatre metres amb quaranta-cinc; és evident que el vent afectava a tothom per igual. Dana Cervantes va acabar segona amb tres amb noranta-cinc i luruguaiana Déborah Gyurcsek tercera amb tres amb vuitanta. En definitiva: tothom molt per sota de les seves possibilitats reals.
Lequip del Puma es presentava a la final amb moltíssimes baixes. Això va obligar a que Anna Palou hagués de prendre part de la cursa de relleus 4x100. Es dóna la circumstània que la perxista enguany també ha hagut de córrer a totes les eliminatòries de la lliga. Tot això va fer que lequip rosa valorés molt positivament el tercer lloc assolit. El campió, una vegada més, va ser el València Terra Mar. Un club tutelat per les autoritats locals que ha guanyat a base de fitxatges i xifres astronòmiques les quinze darreres edicions de la lliga femenina.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.