Vegueria del Penedès

ATLETISME

Una altra plata per Anna Palou


VD

24-06-2007 19:05

La vilanovina saltarà diumenge a Ciudad Real per confirmar el seu passi a l’Europeu

Anna Palou

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta plata arribava just una setmana abans que l’atleta vilanovina disputi una de les cites clau de la temporada: el campionat estatal de promeses, on intentarà revalidar la seva millor marca per certificar el passi al Campionat d’Europa. Una classificació que per marca (3 metres amb 90) ja té plenament a la butxaca.

Dissabte passat a Granollers Palou va rendir per sota de les seves possibilitats. Després d’un inici fulgurant amb els 3 metres 40 i 3 amb 60, una pausa lamentable de prop de tres quarts d’hora per problemes amb ell llistó va trencar completament el ritme de la competició. Palou va pagar-ho perquè a la represa va ensopegar tres vegades a l’intentar els 3 amb 80. En dos dels intents, el llistó va caure per molt poc. Tanmateix, el salt anterior ja li garantia el segon lloc; la tercera, Meritxell Pérez, va quedar-se als 3 amb 40. Curiosament, Palou va disputar el títol fins el darrer moment a la campiona absoluta Anna Pinero. Aquesta no va superar els 3 amb 80 fins el darrer intent, mostrant fins i tot més dificultats que la de Vilanova. Però, sorprenent, Pinero es va refer saltant 4 i fins i tot 4 metres amb 10. Una marca que li va garantir el primer lloc. A l’espera de la confirmació oficial, tot apunta que Palou i Pinero seran les dues saltadores que la selecció estatal convocarà per l’europeu del proper juliol.

La cita prèvia, diumenge 1 de juliol a la tarda ni més ni menys que a Ciudad Real. Un trajecte llarguíssim que l’atleta vilanovina haurà de fer en cotxe per poder transportar les seves perxes amb garanties.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.