Vegueria del Penedès

COMARCA

Renfe preveu restablir el servei de Rodalies a la línia de Vilanova aquest dilluns


VD

24-06-2007 20:52

Els problemes han continuat durant tot el cap de setmana després qui divendres s'accidentés per un excés de velocitat al Prat

Uns passatgers esperant el tren a les andanes de l'estació de Vilanova, divendres passat. FdG/Carles Castro

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La companyia ferroviària ha restablert parcialment aquest diumenge a quarts de set del matí el servei de la línia de Vilanova, però de seguida els retards i la saturació ha fet que Renfe decidís suspendre temporalment alguns serveis i substituir-los de nou per autobusos. I és que el problema ha estat que s'han posat en marxa les línies del Garraf i de l'aeroport, però de forma alternativa, ja que circulaven per la mateixa via.

Renfe ha optat avui per donar prioritat a la línia de Vilanova i anul·lar la de l'aeroport. Renfe també ha anunciat que a partir de les quatre de la tarda havia modificat el pla alternatiu de transport i que els desplaçaments fins l’aeroport es farien únicament per carretera amb el servei d’autocars. Això ha permès a Renfe incrementar la freqüència de pas dels trens de la línia C2, la de Vilanova, i hi han començat a circular de tres a quatre combois per hora i sentit. Fonts de la companyia ferroviària asseguren que es restablirà la normalitat del servei dilluns al matí a primera hora.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.