Vegueria del Penedès

L’Organisme Autònom de Patrimoni celebra per segon any el concurs de fotografia dins el marc de les Jornades Europees de Patrimoni


Museu Víctor Balaguer

22-08-2007 10:25

Fotografia guanyadora de l'edició 2006

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Seguint el lema de les Jornades Europees de Patrimoni 2007 “El patrimoni i els joves”, l’Organisme Autònom Local de Patrimoni Víctor Balaguer convoca el II Concurs de fotografia del patrimoni de Vilanova i la Geltrú.

Amb aquest concurs es pretén promoure el coneixement i la difusió del patrimoni cultural de la ciutat entre els joves i conèixer la seva pròpia visió del patrimoni cultural vilanoví.

El concurs està obert a joves entre 14 i 35 anys aficionats a la fotografia. Es poden presentar un màxim de 3 fotografies per concursant, en color o en blanc i negre i totes les obres hauran de ser inèdites, i no haver estat mai premiades ni publicades.

Les obres es poden fer arribar a partir del 24 d’agost fins el 23 de setembre al Museu Víctor Balaguer, dins l’horari d’obertura del Museu. Amb totes les obres presentades es realitzarà una mostra a la Biblioteca Patrimonial del Museu Víctor Balaguer coincidint amb les dates de les Jornades Europees de Patrimoni, 28, 29 i 30 de setembre.

Pel que fa als premis, a més dels tres premis principals, hi haurà una votació popular realitzada pels assistents a la mostra.

Les bases del concurs es poden recollir al Museu Víctor Balaguer, al SIAJ, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, i a les biblioteques municipals Armand Cardona i Joan Oliva.

BASES

Participants: joves entre 14 i 35 anys aficionats a la fotografia.

Tema: el patrimoni cultural de Vilanova i la Geltrú.

Obres: es poden presentar un màxim de 3 fotografies per concursant, en color o en blanc i negre. Totes les obres hauran de ser inèdites, i no haver estat mai premiades ni publicades.

Format i Presentació: el tamany mínim de les obres és de 20 x 30 cm i el tamany màxim de 30 x 40 cm. Les fotografies hauran d’anar muntades sobre un suport rígid negre de 40 x 50 cm (cartulina, cartró, etc).

Termini d’admissió: del 24 d’agost al 23 de setembre al Museu Víctor Balaguer dins l’horari d’obertura del Museu:
De dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h, dijous de 18 a 21h. Diumenges i festius de 10 a 14 h.

O bé per correu, tot indicant CONCURS FOTOGRÀFIC “PATRIMONI CULTURAL” a:

Biblioteca Museu Víctor Balaguer
Avda. Víctor Balaguer s/n
08800 Vilanova i la Geltrú

El 23 de setembre serà la data límit per la recepció de fotos, tant per tramesa directa com per correu.

Identificació: al dors de cada obra, s’hi farà constar el títol de l’obra. A banda, i dins un sobre tancat, ha de constar el nom i els cognoms, l’adreça, el telèfon , el DNI de l’autor/a, i si és possible el nom i ubicació de l’indret. En el cas dels menors d’edat, també caldrà adjuntar una autorització de la mare, del pare o del tutor/ra legal. En el sobre hi ha de constar el mateix títol de l’obra.

Drets d’inscripció: gratuïts.

Jurat: el jurat estarà format per fotògrafs professionals i tècnics de l’Organisme Autònom Local de Patrimoni Víctor Balaguer (OALPVB). Paral•lelament tindrà lloc una votació popular durant l’exhibició de les fotografies.

Exposició: les fotografies presentades s’exhibiran a la Biblioteca Patrimonial del Museu Víctor Balaguer del 28 al 30 de setembre.

Lliurament de premis: El veredicte (tant del jurat com de la votació popular) i el lliurament de premis es farà públic el diumenge 30 de setembre a les 13h a la Biblioteca Patrimonial del Museu Víctor Balaguer.

Premis:

1r Premi: 250 euros
2n premi: 150 euros
3r Premi: 100 euros
*Premi Popular: lot de catàlegs del Museu Víctor Balaguer.
* resultat de la votació popular.

Devolució de les obres: les obres no premiades es podran passar a recollir pel Museu Víctor Balaguer fins el 31 de desembre del 2007. Les obres que no hagin estat retirades quedaran en propietat de l’ OALPVB.

Consideracions Generals:
-Les fotografies premiades i els drets de reproducció seran propietat de l’ OALPV, sempre sense fins lucratius i sempre fent constar el nom de l'autor o autora.
-Els participants es responsabilitzaran totalment que no hi hagi drets de tercers en les obres presentades, i que no es puguin fer reclamacions per drets d’imatge.
-No es concedirà més d’un premi per autor.
-El jurat qualificador no podrà declarar cap premi desert.
-Si per causa greu comesa per un autor s’ha de desqualificar la seva obra, el possible premi atorgat recaurà, a tots els efectes, en el següent concursant.
-L’organització tindrà cura de les obres i de la seva conservació i no es farà responsable de qualsevol accident que de manera involuntària puguin sofrir.
-La participació en aquest concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases.
-Qualsevol cas no previst serà resolt per l’entitat organitzadora.
-L’entitat es reserva el dret de fer una selecció de les obres a exposar.
-La decisió del jurat serà inapel•lable.




Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.