Vegueria del Penedès

CANYELLES

L'Ecijove estrena imatge amb un grafit


Ajt Canyelles

24-09-2007 12:39

Marc Mateo i l’Omar González van dirigir als més joves per realitzar el grafit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els participants del concurs van realitzar esbossos en els quals es reflectien aspectes com el color, la tipografia de lletres o el volum d’aquestes. Per a la realització del grafit, el jovent aficionat a aquest art urbà va comptar amb el suport i l’orientació d’altres joves experts en la tècnica: en Marc Mateo i l’Omar González.

Amb accions d’aquest tipus, l’Ajuntament de Canyelles vol donar resposta a les iniciatives del jovent, entenent que l’Ecijove és el seu equipament de referència, en el qual es dona acollida i projecció a diferents formes d’expressió juvenil.

Si tens qualsevol proposta o iniciativa no dubtis en plantejar-nos-la, ens trobaràs a l’edifici del Casal, s/n, els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 21h i els dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 21h. També et pots adreçar al telèfon 93 818 86 59 o al mail ecijove@canyelles.cat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.