Vegueria del Penedès

SANT PERE DE RIBES

El Sant Camil vol 30 llits més


VD

26-09-2007 22:58

El centre va obrir el passat 12 de setembre una nova sala amb quinze boxes amb llits

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El membre de la direcció explica que si bé l’hospital ha d’ampliar 60 llits “fins el 2015” segons la planificació del departament de Salut, la meitat d’aquestes places es “necessiten ja”. L’hospital comarcal del Garraf compta actualment amb 160 llits de pacients aguts, i 160 de pacients crònics.

El centre va obrir el passat 12 de setembre una nova sala amb quinze boxes amb llits que faran les funcionsde reforç d’urgències; el nou espai evitarà que els pacients hagin d’esperar-se als passadissos quant la vintena de boxes d’urgències estiguin ocupats, segons la direcció. Els quinze nous boxes estan dissenyats “per atendre pacients”, que poden “estar còmodes durant 24 hores» en aquests llits.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.