Vegueria del Penedès

SITGES

Robert Englund, Jesús Franco, Alex Proyas i Syd Mead rebran la Màquina del Temps


VD

03-10-2007 11:50

El Festival de Cinema atorga a la carrera de personalitats destacades del cinema fantàstic

Robert Englund, arxiconegut pel seu paper de Freddy Krueger

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Robert Englund, arxiconegut pel seu paper de Freddy Krueger a Pesadilla en Elm Street, (A Nightmare on Elm Street, 84. Dir. Wes Craven) rebrà la Maquina del Temps el 9 d'octubre (00:45), abans de la projecció del seu últim film: Jack Brooks: Monster Slayer.

Jesús Franco, rebrà el premi La Màquina del Temps el dia 12 (23:00h), abans de la projecció del remake de Halloween de Rob Zombie. Un deute que el Festival de Sitges sempre ha tingut pendent amb aquest cineasta, i que aquest any portarà a terme homenatjant a un dels directors nascuts en el nostre país, amb una obra personal i fascinant la qual ha estat aclamada a nivell internacional.

Syd Mead, responsable del disseny de producció de grans títols com Aliens, de James Cameron o Mission To Mars, de Brian De Palma, estarà a Sitges per a rebre La Maquina del Temps el dia 10 (00.45h), abans de la projecció en el Auditori de Blade Runner: The Final Cut.

Álex Proyas, director entre d’ altres de El Cuervo (The Cron, 94) i Dark City (98), serà guardonat amb La Màquina del Temps durant la Gal·la d'Inauguració del Festival.

Així mateix, rebran una María Honorífica Larry Fessenden (director i productor) i Gualberto Baña ExDirector General de UIP España, el divendres 5 a les 22:00, abans de l'estrena de Stardust.

D'altra banda, George A. Romero rebrà el gran premi honorífic Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya el dia 6 a les 21:15h., abans de la projecció de Day of the Dead.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.