SITGES
12-11-2007 13:12
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Els diferents autors dels articles tracten el preuat vi sitgetà des de diferents àmbits. A l’editorial s’afirma que amb aquesta iniciativa es continua eixugant un deute històric de la vila, cap a aquesta varietat de vi que tanta fama va donar a la Blanca Subur al llarg de la història.
El periodista Joan Sella fa un recorregut històric mitjançant texts literaris, l’historiador Roland Sierra ens trasllada a la Monembàsia medieval, per tal de mostrar-nos la seva història, mentre Àngels Marcet i Manel Sabaté ens proposen un viatge turístic actual a la mateixa idílica península grega del sud del Peloponès.
El somelier Enric Soler aporta un glossari vitivinícola per tal d’ajudar-nos a entendre diferents termes emprats en parlar de la malvasia i un altre somelier, en David Martínez ens proposa un tast de diferents vins dolços. Josep Maria Matas ens transcriu una conversa que va tenir amb l’Emili Argilagós, el darrer pagés que va tenir l’empresa vitivinícola sitgetana de Can Robert. Altres artiles de Valentí Mongay, Andreu Clapés i Enric Bartra completen aquest número especial que ja està a la venda als diferents establiments de Sitges.
PUBLICITAT
PUBLICITAT