Vegueria del Penedès

SITGES

S'adjudica l'obra de reurbanització dels carrers Jesús, Cap de la Vila i Parellades


VD

15-04-2008 23:23

Una vegada enllestit el projecte s'iniciarà una nova ronda de consultes amb els veïns i comerciants.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Actualment, el projecte es troba en fase d'anàlisi per part dels diferents serveis tècnics de l'Ajuntament i està previst que estigui enllestit a finals del proper mes de maig quan s'iniciarà una nova ronda de reunions amb els veïns i comerciants dels carrers afectats. De fet, i d'acord amb el que es va expressar en una reunió mantinguda el passat mes d'octubre amb els comerciants d'aquesta àrea afectada, les obres s'iniciaran l'endemà de Santa Tecla d'enguany i la programació de les obres preveu la reducció de molèsties a veïns i comerciants sobretot en dates clau com poden ser els dies de Nadal, Carnaval o Setmana Santa.

El desenvolupament de les obres anirà per fases i per carrers. La primera s'iniciarà al Cap de la Vila en les dates expressades anteriorment i a continuació seguirà la fase del tram oest del carrer Jesús i del tram est posteriorment. L'última fase serà la del carrer Parellades i totes les obres tindran una durada de vuit mesos, de finals de setembre a finals de maig de 2009. El material que s'emplearà en la pavimentació serà la llamborda de granit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.