Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Arriba el Campionat de Catalunya per comarques i les lligues de provincial


Jordi

22-09-2008 20:02

Els vilanovins es preparen per les competicions d'equips

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper cap de setmana es disputa a Reina Elisenda a Barcelona el campionat de Catalunya per comarques del que el CTT Vilanova és el vigent campió. Per aquesta edició els vilanovins aniran amb el segon equip per agafar ritme de competició.

El diumenge arrenquen les lligues de provincial on el vilanova presenta dos equips: a preferent la màxima categoria de provincial amb l’objectiu de mantenir la categoria i donar partits a tots els jugadors. Milà, Conde , Cervelló, Blanco, Cepero i Monzó pare en formen part. El grup es presenta complicat i igualat amb molts jugadors que han militat en categories de nacional. Falcons, Vic, Jardí, Mollet, Vilafranca, Congres, Vilafranca, Canet, Ateneu.

A segona provincial l’equip es planteja també mantenir la categoria sense pasar engúnies. Dependrà de la progressió en el joc de jugadors com Domenech, Lansac, Vicenç, Llobet jr, Blanco jr Sanchez, Martinez. Avenç, Ateneu, Sant Celoni, Sant Cugat, Parets, La pobla de lillet, Prat, Masia i Sant Andreu.

http://www.rtbtt.com/
http://www.tinet.org/~fctt/nouweb/0809/competicio/ccat_comarques/inscripcions_admeses.pdf

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.