Vegueria del Penedès

COMARCA

Penedesfera, a la primera PodCamp Barcelona


VD

22-09-2008 23:10

L’experiència de la Penedesfera serà present el proper dissabte dins la primera PodCamp Barcelona que es celebra a El Masnou del 26 al 28 de setembre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A la trobada també hi participaran altres blocaires de la Penedesfera. Gemma Urgell parlarà de Debatdevi, debat entorn al món del vi, i Ricard Espelt de Copons 2.0, un projecte de comunicació web de l’Ajuntament de Copons

PodCamp Barcelona és la primera PodCamp a la Península Ibèrica. Una PodCamp és una trobada participativa dirigida als entusiastes i professionals de la new media, inclosos els bloggers, podcasters, YouTubers, membres de les xarxes socials i qualsevol persona que tingui curiositat per aquest tema. La primera PodCamp va tenir lloc el 2006 a Boston, Estats Units. Des de llavors se celebren PodCamps a tot el món.

La Penedesfera és l’espai comunicatiu virtual que compren el col•lectiu en xarxa de blocs i blocaires que tenen vinculació al Penedès, entès aquest com el territori de les comarques de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf. La Penedesfera té com a principals objectius la difusió del fenomen blocaire, la visibilitat de les idees i opinions dels blocaires penedesencs i les comunitats generades entorn dels seus blocs, gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col•laborativa. De forma anual celebren les Jornades de la Penedesfera, adreçades a tots els que volen introduir-se al món dels blocs. Els passats 13 i 14 de juny de 2008 es va celebrar la 1a edició a Gelida, que va servir per avaluar la realitat social penedesenca gràcies a la transversalitat dels blocs. El Portal de la Penedesfera geolocalitza els apunts dels més de 300 blocaires que en formen part.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.