Vegueria del Penedès

SITGES

Salcat realitza més de 2.800 actuacions


VD

22-09-2008 23:13

L’activitat de salvament a les platges va finalitzar el 15 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Pel que fa a les cures, la majoria per meduses, han estat per filaments d'aquesta espècie marina i per petites reaccions al·lèrgiques; en cap cas hi hagut una plaga de meduses o s'han localitzat bancs a prop de la costa sitgetana. L'estat de la mar durant els mesos estivals ha estat calmat i han predominat els dies on onejava la bandera verda; només hi hagut 4 dies de bandera vermella.

Les activitats realitzades els dies de bandera groga, sectoritzant i limitant la zona de bany en les platges de més afluència de públic -Bassa Rodona, Ribera i Fragata- han ajudat a disminuir els rescats i les accions de risc dels banyistes.

Respecte a l'afluència de públic durant els dies laborables, fins al 15 de juliol ha estat inferior a la de l'any passat. Durant el mes d'agost, l'afluència a les platges ha estat la mateixa que en els darrers anys. L'acceptació i col·laboració per part dels usuaris de les indicacions de Salcat ha estat molt positiva.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.