L'Amateur guanya 3 a 0 a la Guàrdia en el primer partit a casa

VD

23-09-2008 17:19

CF Vilanova B 3 - 0 La Guàrdia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La primera part va estar marcada per l'efectivitat dels vilanovins, ja que els va permetre marxar al descans amb un còmode avantatge de 3 a 0 en el marcador. Els gols van ser obra de Marcos, Pau i Juanma. A la segona meitat, per contra, van succeïr poques coses i ni uns ni altres van aconseguir crear perill. Així doncs, el matx es va acabar amb el mateix resultat que tenia al descans.

Un partit en què l'amateur del Vilanova, tot i no realitzar un gran joc, va demostrar una gran efectivitat i va aconseguir els tres punts en el primer partit disputat a l'estadi.

Jugadors: Alfaro, Fran, Marcos, Sergi, Capa, Pau, Jose Antonio, Marc, Juanma, Marcos i Agus.

Recanvis: Adri, Adolfo, Dragos, Gerard, Guisado, Morillas i Serra.