Vegueria del Penedès

COMARCA

Quart Concurs de Postals de Nadal


VD

24-09-2008 21:43

Quatre entitats s'han posat d'acord com a promotores i organitzadores de la quarta edició del Concurs de Postals de Nadal, que convoca a tots els alumnes de Primària del centenar llarg d'escoles del Penedès i el Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En edicions precedents el Concurs de Postals de Nadal ha aplegat la representació de fins a quinze centre escolars de diferents municipis de la Vegueria. Tots els anys, el certamen ha tingut major participació i és per això que enguany es podrien rebre més d'un miler de propostes candidates a qualsevol dels quatre premis.

Els organitzadors (Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials (Penedès-Garraf); l'Associació d'Empresaris de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf (ADEG); l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova (UPC) i la Delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona) proposen una dotació total de 1.200 € que es repartirà en quatre primers premis mitjançant l’emissió de xecs-biblioteca.

La principal novetat d'aquesta edició és que les quatre postals premiades s’editaran en un pack que es posarà a la venda; els beneficis es donaran a la Fundació Joan Petit · Nens amb Càncer.

Els treballs es podran presentar a concurs fins als proper 14 de novembre a qualsevol de les seus de les entitats promotores.

El veredicte del Jurat es donarà a conèixer el 25 de novembre, a les 18h, a la sala d'actes de l'Escola Politècnica de Vilanova i la Geltrú. Al vestíbul del mateix centre (a l'avinguda de Víctor Balaguer) es podrà visitar l'exposició de tots els dibuixos fins al 12 de desembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.