Vegueria del Penedès

OLIVELLA

Olivella rep 637.000 euros per al nou centre de salut


VD

23-09-2008 22:06

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els municipis de Polinyà (el Vallès Occidental), Olivella (el Garraf), Sant Andreu de la Barca (el Baix Llobregat), i Cornellà de Llobregat (el Baix Llobregat) milloraran l’atenció dels seus serveis de salut, després que el Govern hagi aprovat avui una inversió de 3,8 milions d’euros destinada a diversos equipaments d’aquestes quatre localitats.

Segons l’acord pres avui per l’Executiu, es construiran dos nous Centres de Salut als municipis de Polinyà i Olivella que donaran resposta als creixements de les dues poblacions. En el cas de Polinyà, el nou centre compta amb un pressupost d’1,8 milions d’euros. Pel que fa al nou centre d’Olivella, les obres tindran un cost de 637.000 euros. La construcció d’aquest nous equipaments s'està duent a terme a través de convenis de col·laboració amb els Ajuntaments d’aquests municipis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.