Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Dissabte arriba el derbi més esperat


Llorenç Mateo

22-10-2008 10:06

A partir de dos quarts de cinc el Sitges rebrà al Patí a Pins Bens

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte serà un dia històric per l’hoquei comarcal, ja que per primer cop s’enfrontaran els primers equips del C.P. Sitges Arian i el C.P. Vilanova Ull Blau en partit oficial, i ho faran en la màxima categoria i dins de l’OK Lliga, la millor lliga del mon d'hoquei.

L’encontre començarà a dos quarts de cinc de la tarda,  al Pavelló sitgetà de Pins Bens, serà arbitrat pels Srs. P. Gómez i Veiga i es transmetrà en directe pel canal 33 de la TVC.

Els derbis, tenen una idiosincràsia pròpia, i es la de igualar les forces dels contrintcants, son, permeteu-me la frivolitat, com el sucre en el cafè que tendeix a equilibrar els gustos i sabors.
Tots dos equips es presentaran amb avantatges i desavantatges. L’un, el Sitges, amb menys experiència, amb una plantilla i sols en teoria amb menys potencial, però amb el factor pista al seu favor i la il•lusió dels seus jugadors. El Patí es presentarà amb una certa tranquil•litat desprès dels darrers bons resultats i també del seu bon joc i amb el suport de la seva fidel afició.

Es un partit totalment obert, amb una teòrica lleugera avantatge visitant, però que s’ha de jugar i els vilanovins ja coneixem amb escreix com han anat els darrers derbis amb els veïns de Vilafranca i no en tenim massa bon record.

Sols demanar des de aquí, esportivitat total, a la pista i a la grada. A la pista que la lluita i combat en els 50 minuts, s’acabi amb el darrer xiulet dels arbitres i que en la grada, hi hagi passió i suport total als seus jugadors, però per sobre de tot correcció.

Davant tot el país s’ha de demostrar, per damunt de tot educació esportiva.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.