Vegueria del Penedès

SITGES

Es canvia l'arbrat d'alguns carrers a Cases Noves i Plans d'Aiguadolç


VD

22-10-2008 21:59

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els carrers afectats pel canvi d'arbrat són Aiguadolç, Fondo de les Oliveres, Illes Balears i Av. Sant Jordi. L'arbrat nou en els carrers Fondo de les Oliveres, Av. Sant Jordi i Illes Balears serà de l'espècie Ligustrum japonicum. Al carrer Aiguadolç seran arbres de les espècies Acacia Cyanophylla i Casuarina Cunninghamiana.

Les arrels dels arbres que s'estan subsituïnt són potencialment agressives pel que fa a les voreres i les instal·lacions soterrades i provoquen un massiu aixecament de voreres degut el seu sistema radicular. Les arrels poden ser superficials o aèries. Les primeres tenen la missió d'absorbir l'aigua i els nutrients, així com la d'ancoratge de l'arbre, i les segones neixen en les branques i tronc de l'arbre i tenen un creixement amb direcció al sòl fins que penetren en aquest.

Els treballs a càrrec d'una empresa del sector de l'arboricultura comporten la utilització d'una destoconadora, que treu les soques, una trituradora i un vehicle de càrrega, amb la utilització s'un sistema no invasiu que evita l'haver d'obrir les voreres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.