PUBLICITAT
SITGES
04-12-2008 17:06
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.
Sitges ofereix una extraordinària oferta gastronòmica que situa la mundialment reconeguda cuina mediterrània en un dels seus nivells més alts. Tastar les especialitats de la cuina sitgetana com el Xató, sense oblidar les avantguardistes propostes dels plats contemporanis, són autèntiques experiències úniques per al paladar, informa l'Agència.
26 restaurants han pactat un preu conjunt de 27 € i ofereixen un primer plat de Xató, un segon plat a elecció de cada restaurants i, per postres, taronja caramel·litzada amb Malvasia, dolços de la casa i una copa de Malvasia de l'Hospital de Sitges. Aquesta proposta estarà en funcionament fins a l'abril de 2009.
A més, tots les persones que degustin el Menú del Xató tindran l'oportunitat d'entrar en algun dels tres museus de la vila, Cau Ferrat, Maricel i Romàntic amb un 50% de descompte en el preu, presentant el tiquet del restaurant a l'entrada.
D'aquesta manera, restaurants i museus van de la mà per difondre l'oferta gastronòmica i cultural com una alternativa per gaudir d'un dia a Sitges adreçada tant a persones que venen de fora del municipi com als propis sitgetans, per donar-los a conèixer i tastar quins són els productes propis de la vila i la nostra història.
Per aquest motiu el Menú del xató s'ha inclòs també per primera vegada dins el programa Ruta del Xató, que té per objectiu potenciar aquest plat cuinat al Penedès i Garraf fora d'aquestes comarques.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT