Vegueria del Penedès

PATINATGE ARTÍSTIC

V Trofeu Sant Pau i Festival de Patinatge al CPA Ribes


Club Patinatge Artístic Ribes

27-01-2009 19:53

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Patinatge Artístic Ribes organitza el "V Trofeu Sant Pau" de Patinatge Artístic que es celebrarà aquest cap de setmana al Pavelló de Sant Pere de Ribes.

El divendres dia 30 a la tarda es duran a terme els entrenaments i durant tot el dissabte la competició de les diferents categories.

Enguany hi haurà la participació d'onze clubs convidats: Monjos, Santa Eulàlia, Sant Bonaventura, Vilafranca, Mataró, Arenys de Mar, Axel Tenerife, Montemar d'Alicant, Toledo, Coslada (Madrid) i CPA Ribes.

El diumenge dia 1 de febrer a partir de les 18 hores de la tarda i també al Pavelló, el CPA Ribes celebrarà el seu Festival anual de patinatge artístic que enguany es titula "PLANETARIUM".

Promet ser un gran espectacle de música, colors i ritme amb uns destacats protagonistes, tots els patinadors i patinadores del Club, com també altres patinadors/es i clubs convidats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.