Vegueria del Penedès

VNG

Els treballadors de Mahle tornen dilluns a la feina


VD

27-03-2009 21:50

Després de dues setmanes de vaga contra l'Expedient de Regulació d'Ocupació que ha acomiadat 125 treballadors (90 rescissions de contracte i 35 jubilacions anticipades)

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La nit de de dimecres van entrar quatre camions escortats pels Mossos d'Esquadra per emportar-se la mercaderia que hi havia produida abans de la vaga, fet que va tocar els ànims d'aquells que estaven fent possible que la fàbrica es paralitzés.

Per això s'ha tornat a decidir en assamblea la continuitat de la vaga aquest migdia. No ha calgut cap votació, ja que els treballadors acomiadats han demanat als seus companys que deixessin la vaga per no empitjorar la situació.

El secretari del comité d'empresa, Fredy Sábada, creu que aquest gest "insòlit" és un acte de "responsabilitat" perquè realment ningú vol que la fàbrica tanqui.

Així doncs, dilluns la fàbrica tornarà a la normalitat però amb 125 persones menys, majoritàriament els joves de l'empresa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.