Vegueria del Penedès

CUBELLES

El Grup de Teatre del Casal, a la Setmana Cultural de Cubelles


VD

15-04-2009 21:50

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Angie Raspall; Pilar Mallofré; Montse Altò; Salvador Estalella i Dani Fonoll són els actors que oferiran els versos, amb direcció i adaptació dels textos de Montserrat Lago. Des la ribera del mar, fins els rius i les llàgrimes inspiren els poemes que s'interpretaran en aquest acte.

“Camins d’aigua” s’oferirà el capvespre del proper dia 23, al Centre Cívic de Cubelles, amb l'acompanyament musical de Sílvia i Alan, que amb cubs de quars interpretaran una melòdica sinuositat emulant la caiguda de l’aigua.

El grup teatral, que ja acumula una llarga experiència de representacions davant del públic, preveu, pel mes de maig, oferir el mateix recital amb l'acompanyament, en aquesta ocasió, dels alumnes de percussió de l’escola de música Freqüències.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.