Vegueria del Penedès

OPINIÓ

Preparats, llestos i…


JANA MIRABENT

10-02-2010 16:14

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La gent compra amb cura del que gasta, no són temps de gastar massa, però tot i així ho fa amb gràcia per més endavant gaudir-ho amb abundància.

Els caramels ja decoren els supermercats de Vilanova, comparsers i comparseres ja carreguen quilos des de fa dies. Els nens i nenes de les escoles arrossegant als avis i pares a tota hora busquen anomalies als aparadors de les botigues. La FAC es posa les piles, ja sona la música per la Rambla principal anunciant productes i calendari d’enguany. Passeu-vos per la botiga del carnaval que segur que algun detall caurà.

I entre tanta rima vull esmentar que trobo a faltar un aire carnavalesc que es respirava quan jo encara anava a escola, em refereixo a la decoració dels carrers i balconades dels carrers de la ciutat. Eren tant bonics i feien recordar que ja entrava el Carnaval, és clar que fa ja uns anys que no es duu a terme aquest costum i fins i tot ha deixat de funcionar el concurs de carrers. Però és una llàstima per que poder fins i tot sense aportar-hi masses diners els carrers quedarien ben guarnits i lluïts, i aportarien un altre aire a aquests dies passats per aigua (és clar que també es mullarien i seria una llàstima) .

Bé amb tot això que vull dir, doncs, que us aneu preparant que l’hora de la veritat s’acosta, que cada cop hi ha més nervis

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.