Vegueria del Penedès

COMUNICAT

Testimoni d'un empresonat


vd

22-09-2002 22:59

Manifestació a Bilbao

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest document correspon al relat d'un assistent a la manifestació de Bilbao, empresonat en el transcurs de la mateixa; com es es tracta d'un text força llarg el podeu llegit sencer al document adjunt.




"El sábado fui a Bilbao para manifestarme pacíficamente, como me consta que Lo hicieron decenas de miles de personas. Concretamente, estaba con un grupo de vascos de la diaspora (Uruguay, Argentina, Galicia, Francia, Zaragoza ...) cuya intención era desplegar una pancarta con el texto "Euskal diaspora zuekin".Por ello nos dirigimos hacia la cabeza de la manifestación con la intención de solicitar permiso a los convocantes (ya que en principio la consigna era "ninguna pancarta y en silencio"). Una vez alli, vimos el panorama: un cordón policial doble armado hasta los dientes, y camiones con mangueras a presión. Era evidente que tenían órdenes ..."

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.