Vegueria del Penedès

FLASH

Sitges celebra Santa Tecla.


L'Hora

24-09-2002 7:08

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Sitges va celebrar la seva festa major petita durant aquest cap de setmana i ahir dilluns. Exposicions, activitats per a nens i nenes i concerts de jazz i de gralles són alguns dels actes que el municipi ha organitzat durant els darrers dies. A dalt, a l'esquerra, la colla Jove de Sitges durant l'actuació castellera dissabte a la tarda. Els castellers de Vilafranca i els castellers de Sant Andreu de la Barca van ser les dues colles convidades a la jornada. A dalt, a la dreta, una imatge del Ball de les Criades, interpretat per la Bufa Seca. La representació va recórrer la vila dissabte a partir de les sis de la tarda. A baix, a la dreta, les matinades, que van tenir lloc ahir, a partir de les set del matí, amb els diferents balls sitgetans.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.