Vegueria del Penedès

FLASH

Els Xulius celebren Sant Miquel el cap de setmana


L'Hora

26-09-2002 6:58

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


L'entitat Els Xulius ha organitzat diverses activitats amb motiu de la festa de Sant Miquel durant aquest cap de setmana. Els actes s'iniciaran dissabte, a les cinc de la tarda, amb un festival infantil a la plaça Marcer. El grup Rovell d'Ou serà l'encarregat d'amenitzar la jornada. L'acte serà el tret de sortida de les inscripcions per al curs d'esplai 2002-2003.
A les set de la tarda, a la seu de l'entitat, s'inaugurarà l'exposició de Patchwork, que es mantindrà oberta cada dia de les sis de la tarda a les vuit del vespre els dies feiners, i de les dotze del migdia a les dues de la matinada en el cas dels festius. La mostra es podrà visitar fins al dia 6 d'octubre. També dissabte, a dos quarts d'onze de la nit, a la plaça Marcer, el grup Rovell d'Ou oferirà un espectacle de ball i de danses a tots els assistents.
Els actes de diumenge se celebraran al llarg de la tarda, a la plaça del Castell de Ribes. La jornada s'iniciarà amb sardanes, que interpretarà la cobla Catània. Tot seguit, hi haurà un concurs i un tast de confitures casolanes. Finalment, hi ha prevista una representació teatral a càrrec del grup de teatre Els Xulius.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.