Vegueria del Penedès

VNG

Es repara part del talús de la plataforma ferroviària a Platja Llarga


VD

11-04-2010 21:35

Les obres duraran aproximadament tres setmanes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dilluns que ve, 12 d'abril, s'iniciaran obres de reparació d'emergència del talús de la plataforma ferroviària, en el tram Cubelles-Vilanova, a la part d'escullera. En concret, el punt afectat es troba al Racó de Santa Llúcia (PK 633/0000), dins l'espai protegit de Platja Llarga.

Es preveu que les obres durin aproximadament tres setmanes, en horari de dilluns a divendres, de les 7 a les 15.30 h. Durant els treballs hi haurà pas de camions al pont de l'avinguda del Prat de Vilanova, que accediran pel carrer de la Nansa i prolongació est del carrer de Joncar, per entrar a l'espai restringit del vial de servitud ferroviari paral·lel a la via del tren. Aquesta actuació és promoguda per ADIF.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.