Vegueria del Penedès

CANYELLES

Dixiland-Tast, un sopar de productes de tardor


VD

13-10-2010 22:06

Els restaurants de Canyelles seran els encarregats de cuinar i presentar els seus plats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Canyelles, i l'Associació de Restaurants i Comerços del municipi (ARCAT) juntament amb la col·laboració de Viu el Parc- un programa de la Diputació de Barcelona-, han organitzat el sopar degustació Dixiland-Tast, una nova proposta per aquesta tardor perquè tothom que vulgui pugui degustar de plats i productes d’aquesta època estacional. La cita tindrà lloc aquest dissabte 16 d'octubre, a les nou del vespre a la Sala Multicultural de Canyelles.

Els restaurants del municipi que hi participen oferiran una gran varietat de plats cuinats -bolets, pollastre, conill, xai,...- i amb el tiquet degustació -2 euros- es podrà anar passant per les carpes personalitzades que cada restaurant hi tindrà instal·lada. A més, per 1 euro, el visitant també podrà degustar del tast de vins i caves, també amb noves plaques pels col·leccionistes. El sopar, a més, comptarà amb la presència d'un grup musical que amenitzarà la vetllada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.