Vegueria del Penedès

CANYELLES

L’alcalde demana una reunió per garantir una solució a les afectacions per la C-15


VD

27-01-2011 19:02

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’alcalde de Canyelles, Xavier Robert, ha sol·licitat una reunió amb el nou Secretari debMobilitat, Damià Calvet, per tractar l’estat d’execució de les obres de la C-15, així com de la Llei d’Urbanitzacions per cercar compromisos i tirar endavant els ajuts en els processos urbanístics que actualment es troben en curs a Canyelles. En relació a la C-15, Xavier Robert vol tractar l’estat en el que es troben els peritatges que es van sol·licitar a conseqüència dels desperfectes que les voladures han causat a les cases dels veïns, que els acabats de l’obra es facin amb cura, cuidant els detalls, i per això és necessari que es redueixi la intensitat de les explosions.

Pel que fa als processos urbanístics, l’alcalde demanarà que els ajuts de l’INCASÒL beneficiïn, com a mínim, a les persones propietàries que estan a l’atur o a les persones majors de 75 anys, als efectes que ningú que visqui actualment a Les Palmeres es vegi impossibilitat de fer front al pagament d’una obres absolutament necessàries -com el clavegueram, l’estat dels carrers, o la xarxa d’aigua potable-.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.