Vegueria del Penedès

VNG

'Un país para comérselo' visita Vilanova i la Geltrú


VD

03-04-2011 10:42

Juan Echanove i Imanol Arias, conductors del programa de TVE, han degustat la tradicional sípia a la bruta i han comprovat de primera mà la tècnica que utilitzen els pescadors vilanovins per a la seva pesca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Juan Echanove i Imanol Arias, conductors del programa, han acompanyat una embarcació de pescadors vilanovins per conèixer de primera mà la tècnica i els instruments que utilitzen per a la pesca de les sípies. Posteriorment, els presentadors i actors han pogut degustar la tradicional sípia a la bruta, un dels plats amb més identitat de la nostra ciutat.

'Un país para comérselo' pretén descobrir els productes autòctons de diversos indrets de la geografia espanyola per tal de mostrar la seva excel·lència i donar a conèixer les persones que hi ha al seu darrere.

En aquest sentit, la visita a Vilanova i la Geltrú s'emmarca en un programa dedicat a la gastronomia de la província de Barcelona, que s'emetrà el proper mes de setembre, en el qual també apareixeran productes típics del Penedès, Montserrat o Cardona, entre d'altres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.