Vegueria del Penedès

VNG

La ciutat es promociona al Saló Internacional de Turisme de Catalunya


VD

06-04-2011 23:06

Enguany s'hi podrà trobar la nova guia 'Vilanova i la Geltrú, gaudeix-ne' que ha editat l'Ajuntament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova i la Geltrú tornarà a ser present enguany al Saló Internacional de Turisme de Catalunya que se celebra del 7 al 10 d'abril a Barcelona. Com ja s'ha fet en d'altres edicions, l'Ajuntament de VNG promociona la ciutat a través de l'estand que promou la marca 'Barcelona és molt més' de la mà del Consorci de Turisme del Garraf i al costat de la resta de municipis de la província.

Tots els visitants hi podran trobar la nova guia que ha editat l'Ajuntament de VNG sobre la ciutat 'Vilanova i la Geltrú, Gaudeix-ne' que recentment s'ha publicat en quatre idiomes i amb tota l'oferta turística que hi ha a VNG. També s'hi podrà trobar l'oferta nàutica i la programació de visites guiades que hi ha a diferents punts d'interès de la ciutat durant els dies de Setmana Santa.

Entre les activitats que es duran a terme durant la celebració del Saló Internacional de Turisme de Catalunya, el dissabte 9 d'abril, a partir de les 18 h, hi haurà l'actuació del grup vilanoví 'Son da rua Batucada'.

L'any passat van visitar el Saló Internacional de Turisme de Catalunya unes 194.000 persones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.