Vegueria del Penedès

OPINIÓ

Carta oberta al Diari


Toni Taulés

08-04-2011 20:10

Sí, CIM (Candidatura Independent Municipal de Vilanova i la Geltrú) es presentarà a les properes eleccions del 22 de maig

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Som conscients que tot sembla indicar que hem arribat al final d'un cicle.

Som conscients que tot sembla indicar també que ja hi ha qui està fent les maletes o buscant-se un altre feina, aixó sí, sempre en un altre administració.

Som conscients de les nostres limitacions.

També som conscients que hi ha qui diu que la política no pot ser un modus vivendi i no li canvia el color de la pell. Quanta hipocresia quan és un fet objectiu que no han fet altre cosa a la seva vida.

Som conscients que el nostre projecte no és ni serà mai entès pels partits "de sempre", per aquells que a cop de talonari ompliran la ciutat de pancartes, cartells i demés parafernalia populista i per tots aquells que viuen a l'ombra del sistema.

Peró també som conscients que moltíssims veïns pensen com nosaltres. Pensen que ja n'hi ha prou d'arrogància, de prepotència, d'estar d'esquenes a la realitat i als veïns.

Vilanova i la Geltrú ha arribat al màxim legal d'endeutament. Es cert, és innegable que s'han fet coses bé. Però ningú amb dos dits de front pot negar que es dilapiden una quantitat considerable de diners amb despeses del tot prescindibles en temps de crisi.

Hi ha qui no para de parlar d'eficiència en la gestió dels recursos. Bé, correcte, és el que pensem nosaltres. Peró definim una mica més, definim com ho fem. Ben claret diem que s'han d'eliminar tots i cadascun dels càrrecs de confiança. Tots, absolutament tots.

S'han de reduir considerablement els sous dels regidors de l'equip de govern. S'han de reduir contundentment els diners que és reparteixen els partits amb representació una vegada és constitueix el nou equip de govern. Hi han molts veïns que no saben de quines quantitats estem parlant. Nosaltres sí que ho sabem. Peró el més greu és que ells també ho saben i no se'n avergonyeixen.

El nostre projecte ha nascut a la xarxa, sí. Cap problema?. El divendres passat al setmanari comarcal es va dir que farem campanya a una sidreria. Es possible que qui ho va escriure no llegís bé el que varem dir que faríem o que s'hagi begut l'enteniment. No ho sabem, però sabeu una cosa?; ens és ben igual. Tot això ja ho sabíem que passaria. Sabíem que ens tatxarien de populistes, salvapatries, demagogs i demés adjectius. Peró, sabeu una altre cosa?; a banda de presentar uns compromisos clars i assumibles, no ens callarem. Si hem de dir el que guanya un càrrec de confiança cada mes, ho direm. Si hem de dir que s'han creat llocs de treball fets a mida per segons qui, ho farem i ho recordarem. Si hem de recordar Platja llarga ho farem. Si hem de recordar les irregularitats a les adjudicacions d'obres i llocs de treball ho farem. Si hem de recordar el bodrio de Neapolis i el que ens costa ho farem. Si hem de parlar de l'estat de la platja del far i de L'aïllament del barri de mar ho farem i així podriem seguir una bona estona.

Ells, que lluitin amb les seves estratègies, amb les seves maquinàries, amb els seus recursos que sembla no tenen fi, amb les seves frases fetes que estan totalment buides de contingut.

Nosaltres lluitarem amb les nostres eines i estem convençuts que el que diem, el que direm i el que proposarem serà entès.

Estem convençuts que hi ha una distància abismal entre ells i els veïns. Estem convençuts que nosaltres estem més aprop dels veïns.

Es per tot això pel que estem convençuts que el nostre projecte és legítim i ningú, absolutament ningú el pot deslegitimar i no ho permetrem.

Nosaltres parlem i ho seguirem fent com ho fa la majoria de veïns.

Per acabar hem de dir que mai hem concedit una entrevista a aquest setmanari, mai. Tot el que s'ha escrit ha estat un "copiar y pegar". El proper dissabte 16 d'abril presentarem la nostra candidatura i farem públics els nostres compromisos. Convidarem formalment als mitjans. Si aleshores ens volen entrevistar estarem encantats. Que no volen, doncs apa, estaran únicament a la xarxa. No deixa de ser una eina com un altra i per cert força utilitzada per molts partits amb pedigrí i per altres que fa uns dies em deien a la cara que no tenien ni mòbil. Ara nosaltres també estem en condicions de dir: Quina tela!!!!


Toni Taulés
Cap de llista de CIM
( Candidatura Independent Municipal de Vilanova i la Geltrú )

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.