Vegueria del Penedès

FLASH

El govern vilanoví proposa un pressupost continuista que manté el nivell d'inversions


L'Hora

22-10-2002 7:29

L'increment fiscal se situa pel 2003 en el 3,5, i el rebut del servei de recollida de la brossa costarà 48,38 euros

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


L'equip de govern municipal va presentar ahir la proposta de pressupost i d'ordenances fiscals pel 2003, que es preveu aprovar en el ple del quatre de novembre, tot i que encara s'han de sotmetre a debat amb l'oposició. L'alcalde, Sixte Moral, ha parlat de pressupost «continuista, que completa un cicle». El capítol d'inversions manté el nivell d'aquest any, i en destaca el projecte de transvasament de torrents, que serà finalment possible gràcies a una subvenció de la Unió Europea. Els projectes més importants són alguns ja encetats enguany, com la plaça i el pàrquing de Charlie Rivel, Neàpolis i la llar d'infants. Pel que fa a l'increment fiscal, se situarà en el 3,5, una xifra que el govern considera per sota de la inflació prevista.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.