Vegueria del Penedès

FLASH

Augmenta el nombre de turistes estrangers que visiten el Garraf


L'Hora

22-10-2002 7:29

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


La comarca del Garraf va registrar entre els mesos de gener i agost un increment d'un 13 en el nombre de turistes estrangers i un augment també del nombre de dies que van estar fent turisme a la comarca, un 33 superior. Durant els primers vuit mesos de l'any van visitar la comarca 376.845 turistes estrangers. Per contra, la costa del Garraf va experimentar un lleuger retrocés de sis dècimes en el nombre de catalans que passen al Garraf les seves vacances. Des de gener fins a l'agost van visitar el Garraf 151.122 turistes catalans. Les dades estan extretes de l'últim baròmetre de l'evolució turística que acaba de publicar el Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya. La costa del Garraf se situa en la mitjana catalana pel que fa a l'augment del turisme estranger que visita Catalunya. Per països, els primers a visitar Catalunya durant els primers vuit mesos de l'any han estat els francesos, alemanys, anglesos, belgues i holandesos.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.