Vegueria del Penedès

COMARCA

Da Silva: 'La retallada en sanitat és una rentada de cara. Calen solucions serioses'


VD

25-04-2011 19:45

La presidenta del Comitè d'Empresa de l'Hospital Residència Sant Camil, Esperanza da Silva, explica les retallades en sanitat al Garraf i valora l'actuació de la Conselleria de Salut

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya ha retallat el pressupost del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) en un 7,74%. El Consorci és l'entitat que integra tres centres: l'Hospital Residència Sant Camil (amb uns 900 treballadors), l'Hospital Sant Antoni Abat (amb prop de 300 treballadors) i el Centre de Rehabilitació (amb una quarantena de treballadors).

Aquest 7,74% del pressupost d'ingressos que no tindrà el CSG, suposa uns 4 Milions 200 mil euros que els hospitals de la comarca hauran de reduir en despesa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.