Vegueria del Penedès

VNG

CiU guanya a Vilanova i la Geltrú i trenca el tripartit


CIU Vng

23-05-2011 0:18

Convergència i Unió guanya a Vilanova i la Geltrú després de 12 anys de tripartit i obre una nova etapa amb Neus Lloveras al capdavant de l’alcaldia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La formació nacionalista ha desbancat al Partit Socialista després d’unes eleccions molt disputades fins l’últim moment. Segons l’alcaldable Neus Lloveras ha estat un resultat merescut per la bona feina i l’honestedat que ha caracteritzat el projecte de CiU en els darrers anys.

Lloveras ha manifestat que la seva prioritat principal quan arribi a l’alcaldia serà vetllar pel benestar de tota la ciutadania i aconseguir tornar la identitat i crear el màxim d’oportunitats a Vilanova i la Geltrú. La lluita contra l’atur i la gestió eficient de l’Ajuntament seran les primeres accions a dur a terme.

Centenars de militants i simpatitzants han estat des de primera hora del vespre seguint els resultats electorals a la seu de CiU de Vilanova i la Geltrú. En saber els resultats definitius, Neus Lloveras ha estat aclamada com alcaldessa per totes les persones presents.

Des de CiU es valora aquesta victòria com l’obertura d’un nou cicle que posa punt i final a la història de tres tripartits seguits. La feina ben feta, l’ambició com a ciutat i la suma d’esforços amb el govern de la Generalitat de Catalunya seran els pilars de la nova etapa per crear nous llocs de treball i situar la capital del Garraf al capdavant de les ciutats catalanes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.