Vegueria del Penedès

VNG

Cassolada al tancament dels col·legis electorals


VD

23-05-2011 1:29

Els 'indignats' de la plaça de la Vila es mobilitzen el mateix dies de les eleccions

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La concentració d'indignats' que des de fa uns dies es contra a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú agafa força i ja ha començat a fer sentir-se al centre de la ciutat. Aquest diumenge, coincidint amb el tancament dels col·legis electorals, han organitzar una cassolada a la que s'han sumat diverses persones que no participen de l'acampada.

El moviment d'indignats, que ha marcat la recta final de la campanya electoral, va arribar a Vilanova fa tres dies.Van començar sent una trentena de persones, però l'acampada ha anat agafant força. Responen al moviment que s'ha escampat per tot l'Estat i que ja té ressó internacional. Es mostren disconformes amb les regles del joc i no se senten representants pels partits polítics que concorren aquest diumenge a les eleccions municipals, en el cas del Garraf.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.